Siirry pääsisältöön

Mulla oli kriisi


Mulla on ollut tällä viikolla kriisi. Siitä syystä saatte viikonloppu-aiheisen postauksen vasta tänään, torstaina. Kriisin syynä oli valtava vaatemäärä. Havahduin yhtä-äkkiä siihen, että vaatehuone oli täynnä turhia, tyhmiä ja käyttämättömiä vaatteita.

Reippaana ja ahdistuneena ihmisenä rupesin käymään ahkerasti vaatteita läpi. Vaatehuoneen jälkeen kävin läpi loputkin kaapit, joita meidän kodista löytyy. Heittelin turhia/hyödyttömiä/tyhmiä tavaroita pois. Vaatteitakin laitoin lopulta pois useamman ikeakassillisen verran.

Tämän kriiseilyn takia mulla ei ole ollut aikaa kirjoittaa blogia. Nyt kuitenkin tuntuu paremmalta ja pystyn taas keskittymään muihinkin asioihin. Jei.


Viime viikonloppu oli todella ihana. Meillä oli pitkästä aikaa Joonaksen kanssa sellainen viikonloppu, että ei ollut yhteisiä tai yksittäisiä pakollisia menoja. Saimme viettää yhdessä laatu-aikaa, johon sisältyi muun muassa; syöminen 1h+k:ssa, tästä kerron alempana lisää, naistenpäiväksi tarkoitettu skumppapullo, try not to laugh ja try not to cry- haastevideoita (epäonnistuin molemmissa), shoppailua ja tottakai jääkiekkoa.

Kenellekkään tuskin on jäänyt epäselväksi, että Suomi on uusi maailmanmestari! Hyvä leijonat! Me katsoimme finaalipelin yhdessä ystäviemme kanssa baarissa. Siellä oli hyvä tunnelma ja oli todella ihana nähdä kuinka onnelliseksi kaikki tulivat suomen voitosta! Vaasan tori täyttyi nopeasti ihmisistä, autot tööttäilivät ja jokapuolella soi jääkiekkobiisejä. Tuollaista onnellisuutta olisi kiva nähdä useamminkin.


Ylempänä mainitsinkin jo, että kävimme viikonlopun aikana syömässä 1h+k:ssa. Mun ensimmäinen kunnon postaus on ruoka-arvostelu kyseisen paikan ruoasta. Pääset siihen tästä. Halusin tehdä uudestaan vastaavanlaisen ruoka-arvostelun, koska ruoasta puhuminen on kivaa ja kyseinen postaus saa viikottain näyttökertoja, eli todennäköisesti se kiinostaa ihmisiä.

ps. tätäkään postausta ei ole tehty yhdessä 1h+k:n kanssa.


Tällä kertaa emme varanneet pöytää etukäteen, mutta ravintolassa oli hyvin tilaa, joten saimme heti pöydän. Tilaamisen jälkeen saimme pöytäämme jo tutuksi tulleen leipälautasen ja voin. Vaalealeipä oli edelleenkin todella hyvää!


Alkupalaksi tilasin Morchellan, eli huhtasienikeiton, jossa oli parsaa ja kevätsipulia. Keitto tuli todella nopeasti, mutta heti sen saapumisen jälkeen aloin katua sen tilaamista. Keitto ei maistunut sille mille odotin sen maistuvan. Se oli hieman mautonta ja sitä oli todella vähän. Tässä ruoassa parasta oli hassu lautanen.


Pääruoaksi tilasin beef ja parsley rootin. Siihen sisältyi häränsisäfilepihvi, juuripersiljaa ja varhaisperunoita. Tämä oli todella hyvää! Pihvi oli aikalailla täydellistä ja kastike sopivan suolaista. Tilaisin ehdottomasti tämän annoksen uudestaan!

Arvosanaksi antaisin 4/5. Palvelu oli taas hyvää ja asiantuntevaa. Saimme nopeasti ruoat ja pääruokani oli erittäin hyvää.

Marleena

Kommentit

  1. Hauskoja lempiruokaotoksia! Ja vaatteita tosiaan kertyy helposti – yritämme muistaa "laatu korvaa määrän"-mantran, vaikkei se aina helppoa ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja joo niitä kertyy vähän liiankin helposti, haha. Pitäisi muistaa tuo mantra.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ASIAA HAALAREISTA JA MUISTA AMK-JUTUISTA

Oi ihana kamala opiskelijaelämä. Ammattikorkeakoulussa opiskeluun liittyy luonnollisesti paljon opiskelua ja tentteihin lukemista. Se voi kuitenkin olla paaaljon muutakin, jos niin haluaa! Tässä postauksessa kerron teille vinkkejä haalareista & haalarimerkeistä, opiskelijatapahtumista, opiskelijajärjestö- ja tutor toiminnasta. Pyrin kertomaan näistä asioista sillä periaattella, että täysin tietämätönkin pystyisi ymmärtämään jotain. Ennen varsinaiseen aiheeseen menemistä haluan muistuttaa/kertoa tietämättömille: Olen opiskellut kaksi vuotta Vaasan ammattikorkeakoulussa sosionomiksi. En tiedä muiden koulun tavoista tai toiminnasta tiedän ainoastaan meidän. Jossain toisessa AMKissa asiat voivat olla ihan erilailla. "Opiskelijaelämä on parasta aikaa, HEI Ei huolen häivää, vaan rutkasti frendei En oo oravan pyöräs, vaik on työläst Ongelmii tulee jos aina vain on myöhäs Keskellä viikkoo, ohjelmaa löytyy" Haalarit Ammattikorkeakouluun liittyy vah

VINKKEJÄ GDANSKIN LOMALLE

Muutama päivä sitten julkaisin postauksen, jossa kerroin yleisesti meidän Gdanskin matkasta. Pääset lukemaan sen tästä . Tässä postauksessa tulen jakamaan mahtavia vinkkejä Gdanskin matkalle. Perus faktatietona: Olin reissussa mieheni, siskoni ja hänen miehen kanssa. Majoituimme Airbnb asunnossa lähellä vanhaa kaupunkia. Olimme Gdanskissa muutaman päivän ajan. Käytä uberia Käytimme alussa pidempiin matkoihin taksia, koska se oli julkisten käyttämistä mukavempaa ja nopeampaa. Pidimme uberin ottamista yhtenä vaihtoehtona, mutta se oli meille kaikille uusi/vieras juttu ja eräs meistä ajatteli  uber kuskien olevan hulluja murhaajia.  Reissussa tuli kuitenkin tilanne, että olimme laitakaupungilla ja tarvitsimme kyytiä keskustaan. Siellä ei näkynyt takseja ja julkisia liikkui todella huonosti. Uber sovelluksen lataaminen ja sitä kautta kyydin tilaaminen oli huomattavasti helpompaa, kuin puolalaisen taksin soittaminen, joten uskaltauduimme ottamaan uberin. Auto tuli muutamassa min

Katsaus kesään 2019

Kesä on tänä kin vuona mennyt todella nopeasti! Tuntuu höpsöltä, että kalenterit näyttää ihan just syyskuuta ja koulu jatkuu, mutta ulkona on +20 astetta lämmintä! Kesä kuitenkin alkaa pikkuhiljaa olemaan ohitse, joten tässä postauksessa tehdään katsaus mun kesään. Alkukesästä puhuin blogin puolella loman pitämisestä rankan kevään takia. Tässä en oikein onnistunut. Oon ollut aika paljon töissä, mutta jaksaminen on riittänyt hyvin ja on ollut mukava saada rahaa. Tällä hetkellä kaikki raha vie mua lähemmäs yhtä isoa unelmaa, josta tuun kertomaan teille myöhemmin! Suoraan sanottuna kesä on ollut todella kiireinen, etenkin viikonloppujen suhteen! Mulla on muistaakseni ollut yksi ainoa viikonloppu, jolloin ei ole ollut mitään suunnitelmia. Oon kiitollinen siitä, että on ollut paljon juhlia ja menoja rakkaiden ihmisten kanssa. Samaan aikaan se on kuitenkin ollut myös rankkaa, koska kotona rauhoittuminen ja parisuhdeaika on jääneet hyvin vähälle. Ootan sitä, että elämä palautuu taas vä