Siirry pääsisältöön

JUHANNUS

Juhannus on taas jälleen kerran ohi.

Instagramin puolella mainitsin, että mulla oli paljon säätöä juhannus suunnitelmien kanssa. Tähän säätämiseen ei liity mitään sen suurempaa draamaa, mutta hermot meni sen johdosta useampaan kertaan. Rakas mieheni oli myös hieman hermona ja molempien hermoamisen takia riitelimme torstaina. Silloin ajattelin, että haluan perua koko paskan juhannuksen.

Riitelystä ja säätämisestä huolimatta mulla oli tosi ihana juhannus! Vietin sitä tänä vuona Joonaksen, siskoni ja hänen miehensä kanssa mökillä. Meidän juhannukseen kuului muun muassa; grillaamista, yhdessä oloa, saunomista, uimista, syvällisten- ja ei niin syvällisten juttelua, alkoholia ja soutelua.

Top 3 parasta asiaa meidän mökkeilystä:

 1. Ihanat ihmiset, rento tunnelma ja yhdessä vietetty aika <3
 2. Hyvä ruoka! Grillattiin muun muassa sieniä, kanaa, lihaa ja makkaraa. Aamukin alkoi brunssilla.
 3. Kaunis luonto ympärillä + ainoastaan vähän hyttysiä!! 

Kokeilin ensimmäistä kertaa kanootilla melomista yhdessä siskoni kanssa. Alun vaikeuksista huolimatta se sujui hyvin!


Olimme mökillä ainoastaan yhden yön. Sen jälkeen tarkoituksena oli suunnata Joonaksen kanssa toiselle mökille viettämään iltaa. Mökille olisi ollut matkaa useampi sata kilometri. Vähäisten yöunien jälkeen pitkä automatka ei enää houkuttelut, joten päädyimme menemään kotiin.

Kotiin päästyä mulla oli juhannuksen takia paineita tehdä jotain mahtavaa ja hienoa. Se oli loppupeleissä: Mäkkärin ruokaa, Täydelliset naiset ja oma sohva. Tämä kolmen kombo päättyi niin hurjasti, että nukahdin sohvalle Joonaksen syliin.


Mua ei haittaa yhtään, että lauantai sujui rauhallisesti kotona. Nyt jaksaa ihan uudella energialla maanantaihin, koska viikonloppuna on saanut myös levätä. Missä ja miten vietit sun juhannusta? :)

Marleena

Kommentit

 1. Mekin käytiin perjantaina mökkeilemässä ja lauantai rauhoituttiin kotosalla :D

  VastaaPoista
 2. Hauskoja juhannuskuvia! Me mökkeiltiin to-la. Sunnuntaina siivottiin ja paistettiin vohveleita kavereiden pihalla. Uusi viikko oli kiva aloittaa siistissä kodissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kuulostaapa mukavalta! :) Alkoi tekemään mieli vohveleita, haha.

   Poista
 3. Ihana juhannus sulla oli riitelystä huolimatta :D
  Meidän ystävät osti juuri maalta ison omakotitalon, joten oltiin siellä. Se oli vähän kuin mökillä olisi ollut. Grillattiin, uitiin, pelattiin mölkkyä ja lautapelejä. Ihan parasta, kun ihania ystäviä ympärillä :)

  VastaaPoista
 4. Ihana mökkimaisema, järvi ja tuo auringonlasku 😍 Minä vietin kaupunkijuhannuksen mutta meillä Espoossa se on melkein "maalaisjuhannus". Hyvää ruokaa ja seuraa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekkin tykkäsin! Haha toivottavasti oli silti mukavaa :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ASIAA HAALAREISTA JA MUISTA AMK-JUTUISTA

Oi ihana kamala opiskelijaelämä. Ammattikorkeakoulussa opiskeluun liittyy luonnollisesti paljon opiskelua ja tentteihin lukemista. Se voi kuitenkin olla paaaljon muutakin, jos niin haluaa! Tässä postauksessa kerron teille vinkkejä haalareista & haalarimerkeistä, opiskelijatapahtumista, opiskelijajärjestö- ja tutor toiminnasta. Pyrin kertomaan näistä asioista sillä periaattella, että täysin tietämätönkin pystyisi ymmärtämään jotain. Ennen varsinaiseen aiheeseen menemistä haluan muistuttaa/kertoa tietämättömille: Olen opiskellut kaksi vuotta Vaasan ammattikorkeakoulussa sosionomiksi. En tiedä muiden koulun tavoista tai toiminnasta tiedän ainoastaan meidän. Jossain toisessa AMKissa asiat voivat olla ihan erilailla. "Opiskelijaelämä on parasta aikaa, HEI Ei huolen häivää, vaan rutkasti frendei En oo oravan pyöräs, vaik on työläst Ongelmii tulee jos aina vain on myöhäs Keskellä viikkoo, ohjelmaa löytyy" Haalarit Ammattikorkeakouluun liittyy vah

VINKKEJÄ GDANSKIN LOMALLE

Muutama päivä sitten julkaisin postauksen, jossa kerroin yleisesti meidän Gdanskin matkasta. Pääset lukemaan sen tästä . Tässä postauksessa tulen jakamaan mahtavia vinkkejä Gdanskin matkalle. Perus faktatietona: Olin reissussa mieheni, siskoni ja hänen miehen kanssa. Majoituimme Airbnb asunnossa lähellä vanhaa kaupunkia. Olimme Gdanskissa muutaman päivän ajan. Käytä uberia Käytimme alussa pidempiin matkoihin taksia, koska se oli julkisten käyttämistä mukavempaa ja nopeampaa. Pidimme uberin ottamista yhtenä vaihtoehtona, mutta se oli meille kaikille uusi/vieras juttu ja eräs meistä ajatteli  uber kuskien olevan hulluja murhaajia.  Reissussa tuli kuitenkin tilanne, että olimme laitakaupungilla ja tarvitsimme kyytiä keskustaan. Siellä ei näkynyt takseja ja julkisia liikkui todella huonosti. Uber sovelluksen lataaminen ja sitä kautta kyydin tilaaminen oli huomattavasti helpompaa, kuin puolalaisen taksin soittaminen, joten uskaltauduimme ottamaan uberin. Auto tuli muutamassa min

Polttarit ja palaneet posket

Rakkaus on yksi maailman ihanimpia asioita. Sitä saa ja pitää juhlia. Naimisiin meno tarkoittaa mulle sitä, että on löytänyt vierelleen ihmisen, jonka kanssa haluaa satavarmasti viettää koko loppuelämän. Se on ihan mahtava juttu ja siitä syystä häät kuuluu mun lempijuhliin. Tänään ei kuitenkaan puhuta häistä vaan häitä ennen olevista polttareista! Wikisanakirjan mukaan polttarit on  avioliittoon astumiseen liittyvä initiaatiomeno tai siirtymäriitti .   Ihmisten kielellä sanottuna polttarit tarkoittaa päivää, jonka kaaso/bestman+ polttariporukka järjestää yllätyksenä tai "yllätyksenä" tulevalle morsiammelle/sulhaselle. Päivä voi käytännössä sisältää ihan mitä tahansa. Viikonloppuna sain viettää ihanan Annin polttareita. Meillä kävi hyvä tuuri, koska polttaripäivänänä oli todella hieno sää! Hänen polttareihin sisältyi muun muassa; picnik hyvillä eväillä,  naimisiin menemisen sotilasesterata, vaimotestejä kuten; öljyjen tarkastaminen autosta ja puiden pilkkominen, morsi