Kesäloma aiheuttaa ristiriitaisia tunteita

Mun kirjoitusvihko tuli täyteen, tein kevään viimeisen tentin ja palautin kevään viimeisen tehtävän. Se tarkoittaa sitä, että oon nyt kesälomalla!!! Aika on mennyt ihan hirveen nopeasti. Tuntuu, että koulu vasta alkoi. Toki se voi johtua siitä, että olen tänä keväänä ollut ainoastaan puolitoista kuukautta koulussa harjoittelun vuoksi.

Kesäloman alkaminen tarkoittaa sitä, että mulla on nyt toinen vuosi sosionomiopintoja takana. Se tuntuu tosi hyvältä, koska oon taas lähempänä koulusta valmistumista. Samaan aikaan se tuntuu vähän pelottavalta, koska oon lähempänä valmistumista. En malta odottaa sitä, että valmistun, pääsen oikeasti työelämään, saan paljon enemmän rahaa ja niin sanotusti normaalin arjen. Toisaalta taas nautin tosi paljon siitä, että opiskelijana elämä on paljon vapaampaa ja viikot ovat lähes poikkeuksetta kolmipäiväisiä.
Olen aikaisemminkin blogin puolella maininnut, että tänä kesänä haluan pitää kesälomaa. Kevät oli henkisesti kuormittava. Haluan ottaa hetkeksi aikaa itselleni ja keskittyä omaan hyvinvointiini. Poden tästä kuitenkin huonoa omatuntoa. Olen ollut 13-vuotiaasta asti kesätöissä. Mulle on aina ollut itsestäänselvyys, että olen kesällä niin paljon töissä kuin pystyn. Viime kesänäkin olin muutamaa hassua vapaapäivää lukuun ottamatta töissä. Äskeiset lauseet varmasti kuulostavat todella hölmöltä. En tajua miksi teen asiasta itselleni ongelman ja koen siitä huonoja fiiliksiä. Menen joka tapauksessa töihin. En vain vietä siellä koko kesää.

Töiden lisäksi haluan rentoutua, ruskettua, uida, urheilla, lukea kirjoja, nauttia elämästä, elää hetkessä ja viettää aikaa mahdollisimman vähän ruudun ääressä. Olen ottanut kesäopintoja, joten opiskelu on myös osa kesääni.

Tosi pieni bucket list kesälle, jonka tulen todennäköisesti unohtamaan;

Festarit. Oon aina rakastanut festareita. Siellä ihmiset on niiiiin onnellisia ja maailman murheet unohtuu. En ole vielä päättänyt mille festareille suuntaan tänä vuona, mutta tarkoituksena olisi käydä ainakin jossain!

Tähän asiaan liittyen haluan kertoa teille, että oon Seinäjoella järjestettävien Solar Sound- festivaalien lähettiläs! Se tarkoittaa sitä, että mun kautta pystyt ostamaan lipun sinne normaalia halvemmalla. Jos sua kiinostaa tai haluat tietää lisää, niin voit laittaa mulle viestiä esimerkiksi instagramin (marleenasd) kautta!

Kiva juhannus. Tänä vuonna me päätettiin Joonaksen kanssa jättää juhannus festarit välistä. Me ei vielä tiedetä mitä tullaan sen sijaan tekemään, mutta tarkoituksena olisi viettää rento ja mukava juhannus!

Mökkeily. Mökkeily on ihanaa. Maailma näyttää paremmalta paikalta mökillä. Haluan ehdottomasti mennä kesän aikana mökille rentoutumaan ja nauttimaan elämästä. Mökki on place to be.

Grillata (lue: syödä grilliruokaa). Yksi kesän ehdottomasti parhaita asioita on grilliruoka! Onko olemassa mitään parempaa, kuin sininen taivas, mukavasti lämmittävä aurinko, kylmä juoma ja juuri grillistä tullut herkullisen näköinen ruoka?

Millaisia suunnitelmia sulla on kesälle?

Marleena

Kommentit

Vanhemmat postaukset

Suositut tekstit