Siirry pääsisältöön

PÄÄSIÄINEN


Pienenä pääsiäinen tarkoitti mulle virpomista, suklaata ja kokolla käymistä. Se oli ehdottomasti yksi lempijuhlistani, vaikka en vitsojen koristelusta erityisemmin pitänyt. Vuosien myötä pääsiäisen merkitys on luonnollisestikkin muuttunut. Nyt 20-vuotiaana pääsiäinen tarkoittaa mulle rentoutumista, läheisten kanssa yhdessä oloa ja suklaata. Alkoholin vetäminen ei ole koskaan kuulunut mun pääsiäiseen. Tänä vuona vietin ihanaa pääsiäistä kotikotonani ja siihen sisältyi muun muassa saunomista, yllättävän monimutkaista grillin kokoamista 3 tuntia ja elokuvien katsomista.

Miten sä vietit sun pääsiäisen?

Marleena

Kommentit

  1. Oi mitä herkkuja, yhtään Kinderiä en maistanut, pitäisiköhän korjata tilanne ;)

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköisiä herkkuja! Mä vietin pääsiäistä mieheni ja mun pikkuveljen kanssa kotona löhöillen :)

    VastaaPoista
  3. Oi, mitä herkkusia! Me vietettiin pääsiäinen ihan kotona, oli ihanan rentouttavaa.





    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista <3

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ajatuksia parisuhteesta

Tässä postauksessa kerron mun ajatuksia, näkemyksiä ja mielipiteitä parisuhteesta. Tää ei suoranaisesti kerro mun omasta suhteesta, mutta väistämättäkin otan sitä välillä esille ja peilaan näkemyksiäni sieltä.

Nykypäivänä on olemassa paljon erilaisia tv-ohjelmia joihin ihmiset lähtevät etsimään rakkautta ja `sitä oikeaa`. Niihin osallistumista varten otetaan töistä vapaata tai jopa lopputili. Rakkaus on asia mitä tavoitellaan. Suurin osa lauluista kertoo täydellisestä ja jalat alta vievästä rakkaudesta (tai sydänsuruista.) Elokuvissa rakkautta kuvaillaan suurilla eleillä ja isoilla lahjoilla. Näistä kaikista jätetään yleensä pois pienet ja tärkeät rakkauden teot sekä arki. Eli ne kaikista tärkeimmät asiat. Yhteinen arki ei aina ole hehkeää tai yllätyksiä pursuilevaa. Se on silti todella tärkeää ja kiireisen arjen keskellä täytyy löytää aikaa myös kumppanille.

Koen, että me ihmiset luodaan paineita toisillemme löytää kumppani. En tiedä onko kukaan samaa mieltä mun kanssa, mutta sinkkun…

ASIAA HAALAREISTA JA MUISTA AMK-JUTUISTA

Oi ihana kamala opiskelijaelämä. Ammattikorkeakoulussa opiskeluun liittyy luonnollisesti paljon opiskelua ja tentteihin lukemista. Se voi kuitenkin olla paaaljon muutakin, jos niin haluaa!

Tässä postauksessa kerron teille vinkkejä haalareista & haalarimerkeistä, opiskelijatapahtumista, opiskelijajärjestö- ja tutor toiminnasta. Pyrin kertomaan näistä asioista sillä periaattella, että täysin tietämätönkin pystyisi ymmärtämään jotain.

Ennen varsinaiseen aiheeseen menemistä haluan muistuttaa/kertoa tietämättömille: Olen opiskellut kaksi vuotta Vaasan ammattikorkeakoulussa sosionomiksi. En tiedä muiden koulun tavoista tai toiminnasta tiedän ainoastaan meidän. Jossain toisessa AMKissa asiat voivat olla ihan erilailla.


"Opiskelijaelämä on parasta aikaa, HEI Ei huolen häivää, vaan rutkasti frendei En oo oravan pyöräs, vaik on työläst Ongelmii tulee jos aina vain on myöhäs Keskellä viikkoo, ohjelmaa löytyy"


Haalarit
Ammattikorkeakouluun liittyy vahvasti haalarit. Siellä opiskelevilla …

ULKONA SYÖMÄSSÄ

Rakastan hyvää ruokaa ja käymme mieheni kanssa usein ulkona syömässä. (Tilaamme myös paljon woltilla kotiin, mutta sitä yritän vähentää.) Tänään mulla loppui 12 viikon työharjoittelu ja menimme sen loppumisen kunniaksi syömään Vaasan 1h+koohon.

ps. tuntuu hölmöltä sanoa, mutta haluan tehdä selväksi; tätä postausta ei ole tehty millään tavalla yhteistyössä kyseisen ravintolan kanssa.
Meistä kumpikaan ei ollut käynyt kyseisessä paikassa aikaisemmin. Yllätyin heti alkuun siitä, kuinka hienostunut paikka oli. Meillä oli pöytä varattuna klo 19 ja silloin paikalla ei ollut vielä kovin paljon ihmisiä. Saatiin palvelua tosi nopeasti ja heti alkuun meidän pöytään tuotiin leipää ja voita. Vaalea leipä oli ihan mielettömän hyvää (tai sitten mulla oli vaan niin nälkä).
Alkuruoaksi tilasin root vegetables, mikä sisälsi talvijuureksia kolmella eri tavalla sekä paikallisia sieniä. Seassa oli myös suolan paloja, mistä tykkäsin paljon. Juurekset oli hyviä, lukuunottamatta porkkanaa, joka oli mun makuu…